Vabilo k sodelovanju

Knjigarne, knjižnice, kavarne, šole in druge organizacije in javna prizorišča po vsej Sloveniji 23. aprila inovativno pristopajo kot samostojni prireditelji literarnih branj in pogovorov, srečanj z avtorji in podpisovanj knjig, delavnic, omizij in drugih dogodkov – s ciljem v središče slovenske javnosti in medijev postaviti knjigo v vseh njenih tradicionalnih in sodobnih oblikah. Večerni program Noči knjige dopolnjuje dopoldanski in popoldanski program za mlajše, ki je svojstvena nadgradnja projekta Noč branja, ki že nekaj let poteka po nekaterih slovenskih šolah. Spremljevalne prireditve pa lahko potekajo tudi v tednih pred in po Noči knjige.

Če želite sodelovati v Noči knjige 2018 in svojo prireditev promovirati v skupnem katalogu Noč knjige, vas prosimo, da spodnji spletni obrazec izpolnite najkasneje do 4. aprila 2018. To je rok za vključitev dogodkov v tiskani katalog Noč knjige 2018. 

Katalogi bodo na voljo le, če bo zbranih dovolj donacij za kritje stroškov oblikovanja, tiska in distribucije. 

Dogodke, ki bodo vpisani po tem datumu, vendar ne kasneje kot 22. aprila 2018, bomo objavili na spletni strani projekta.